2 Kasım 2012 Üst Yönetim Brifingi

İÜ Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Kurulu İÜ Yönetimine Brifing Verdi

İÜ Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Kurulu (ADEK), Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS) çerçevesinde bugüne kadar yaptığı ve devam etmekte olan çalışmaları hakkında İstanbul Üniversitesi yönetimine 2 Kasım 2012 tarihinde İÜ Rektörlüğü Kılıçlık Salonu’nda brifing verdi.

Brifinge İÜ Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, İÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zeynep Çiğdem Kayacan, Prof. Dr. Kamil Adalet ve Prof. Dr. Ayşe Ayçiçeği Dinn ile İÜ ADEK Koordinatörü ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Recep Öztürk, İÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hasan Rıza Güven, ADEK Üyeleri Prof. Dr. Arzu Kihtir (İÜ İletişim Fakültesi) Prof. Dr. Nil Cura (İÜ Diş Hekimliği Fakültesi), Prof. Dr. Hüseyin Koç (İÜ Orman Fakültesi) ve Hidayet Şahin (TSE) katıldı.

Brifingde sunumu yapan İÜ İletişim Fakültesi İletişim Sosyolojisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve ADEK Üyesi Prof. Dr. Arzu Kihtir, ADEK’in 26 Mart 2010 tarihinde Türk Standartları Enstitüsü ile İstanbul Üniversitesi arasında imzalanan protokolden bugüne gerçekleştirilen kalite çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Prof. Dr. Kihtir sunum sonunda kalite çalışmalarına başından beri destek veren yönetime teşekkür ederek çalışmaların hızla devam edeceğini ifade etti.

ADEK’in, Bütünleşik Kalite Yönetimi Sistemi (BKYS) çalışmaları çerçevesinde İstanbul Üniversitesi’nde pek çok eğitim verildi. Bu eğitimlerde 4576 idari personel 2263 akademik personel olmak üzere toplamda 6839 personel eğitim aldı.

ADEK üyeleri Prof. Dr. Arzu Kihtir, Prof. Dr. Nil Cura, Prof. Dr. Hüseyin Koç ve Hidayet Şahin (TSE) tarafından Nisan 2011’de başlayan dokümantasyon çalışmaları halen devam etmektedir

LİNK AŞAĞIDADIR

16/03/2013