5 Mart 2011 Üst Yönetim Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

İ.Ü. Kalite Yönetim Eğitimleri Yapıldı

İstanbul Üniversitesi Kalite Yönetim Sitemleri Eğitimleri, İÜ Baltalimanı Sosyal Tesisleri’nde, 5 Mart 2011 tarihinde yapıldı.

YÖK Üyesi ve İÜ Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, YÖK Üyesi ve İÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Öztürk’ün “kalite” başlıklı sunumu devam etti.
TSE uzmanlarının verdiği eğitime İÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökçen, Prof. Dr. Zeynep Çiğdem Kayacan, Prof. Dr. Nurkan Yağız, Prof. Dr. Ahmet Cevat, İÜ Genel Sekreteri Dr. Yusuf Akça, İÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Rıza H. Güven, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri ve ADEK üyeleri katıldı.

Eğitim sonunda YÖK Üyesi ve İÜ Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeynep Çiğdem Kayacan ve YÖK Üyesi ve İÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Öztürk, uzmanlara plaket takdim etti. Katılımcılara sertifika verildi.

Not: LİNK AŞAĞIDADIR

16/03/2013