21 Nisan – 02 Mayıs 2014 tarihleri arasında 4 gün süreyle Birim Kalite Kurulu’nda olup da eğitim almayanlara TSE Uzmanları tarafından Temel Eğitim ve İç Tetkik Eğitimi verilmiştir

İÜ Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (İÜ BKYS) kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından 21 Nisan – 02 Mayıs 2014 tarihleri arasında, Üniversitemiz İletişim Fakültesi Konferans Salonu, Eczacılık Fakültesi A Seminer Salonu, İşletme Fakültesi Mavi Salon ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Beyazıt ile Süleymaniye Salonları’nda, eğitim almamış Birim Kalite Kurulu görevlilerine yönelik, (sertifikalı 2 gün TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Temel Eğitimi ve 2 gün TS EN ISO 9001 KYS İç Kalite Tetkik eğitimi) 4 gün süreyle eğitim verilmiştir.

Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi Mavi Salonda ADEK Koordinatör Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Murat YAŞLIOĞLU, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Beyazıt ile Süleymaniye Salonlarında ve Eczacılık Fakültesi A Seminer Salonunda ADEK üyesi ve Rektör Danışmanı Prof.Dr.Hasan Rıza GÜVEN, İletişim Fakültesi Konferans Salonunda ADEK Koordinatörü Prof.Dr.Arzu KİHTİR’in gözetim ve denetiminde yukarıda sözü edilen eğitimler gerçekleştirilmiştir.

27/05/2014
1905 defa okundu