İÜ BKYS çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2015 de iç tetkik çalıştayı yapıldı

İÜ Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (İÜ BKYS) çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2015 tarihinde İletişim Fakültesi konferans salonunda İÜ’nün tüm birimlerinde yapılması planlanan iç tetkik ile ilgili çalışmaların değerlendirildiği bir iç tetkik çalıştayı yapılmıştır. Çalıştaya üniversitemiz fakülte, konservatuar, yüksekokul, enstitü, araştırma merkezi ile idari birimlerinden, kalite kurullarında çalışan, daha önce iç tetkik eğitimi alan ve isimleri ADEK’e bildirilmiş olan 180 civarında akademik ve idari personel katılmıştır. Çalıştay saat 10′ da ADEK Koordinatörü Prof.Dr. Arzu Kihtir ve ADEK üyesi ve Rektör Danışmanı Prof .Dr. Hasan Rıza Güven ‘in açılış ve bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren konuşmaları ile başlamıştır. Daha sonra TSE eğitim uzmanı Hidayet Şahin iç tetkik konusunda genel bilgiler vermiş ve iç tetkik sürecinin nasıl olması gerektiği konusunda yol gösterici açıklamalarda bulunmuştur. İÜ Buyamer ‘in katkıları ile hazırlanan ve İSKOP Projelerinden biri olup Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yazılan BKYS bilgisayar programının tanıtımı ve kullanımı hakkında ADEK ‘de görevli Cengiz Gelen  tarafından bilgi verilmiştir. Çalıştay öğleden sonra saat 13.15’ ten itibaren ,TSE uzmanı Hidayet Şahin’in moderatörlüğünde iç tetkik ve yazılım programı hakkında soru-cevap şeklinde devam etmiştir. Çalıştayda ayrıca planlanan iç tetkikte gönüllü olarak görev almak isteyen akademik ve idari personel de belirlenmiştir.

09/03/2015